Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » » Adsense bulan ini
| 2 comments ]
Share



sila klik pada gambar di atas untuk besarkan

salam semua pembaca,maaf sebab dah lama tak update blog ni.Sibuk sangat dengan assingment yang baru dapat.Hari ni saya akan ceritakan tentang adsense saya.Bila dah sibuk buat kerja lain,adsense tak sempat nak tengok..bulan ni merudum la..dapat usd500 .tapi kira baloi la.bila ditukar jadi RM 1500+++...Bagi saya banyak la sbb student lagi..500 usd ni tak cashout lagi tau..nilai usd jatuh .tunggu la usd naik dulu.baru cash out guna wester union.Ni tips pertama..he2

Macam mana pulak adsense pembaca semua???? ok x?? jika saya ada kelapangan masa ,saya akan kongsi dengan pembaca semua tentang selok belok adsense ni.jadi la follower saya.Jadilah yang orang yang pertama yang mendapat tips-tips yang menarik dari saya.. he2..saya macam jual ebook la pulak..tapi dengan saya .saya akan kongsi dengan anda secara percuma.kongsi ilmu apa salahhnya .

Anda juga mesti tertanya-tanya di mana saya letak adsense saya.Dulu saya letak di blog ni.Sekarang saya letak bidvertiser pulak di blog ni.saja la nak cuba2 buat experiment.Adsense pulak saya transfer ke blog2 lain,banyak blog tau,tu dapat masyuk..ingat adsense ni senang ka? hu.salah satunya di blog baru ni.sila klik sini untuk buka blog adsense saya

kepada semua yang ada adsense tu ..jom la kongsi2 cerita dengan saya.
jangan lupa komen ye?
salam

2 comments

fahmi ibrahim said... @ August 28, 2010 at 10:41 PM

best gile adsesnse ko... terbaik a!

swagger said... @ August 30, 2010 at 11:18 AM

bravo!!

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics