Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , , , » CASH OUT NUFFNANG
| 2 comments ]
Share

Salam semua pembaca blog saya, selamat menyambut merdeka yang ke -53. Sorry la sebab dah lama tak update blog ni . Maklum la student lagi ,mesti sibuk dengan assignment la ,project itu ini la macam2 la. adeii . Hari ini , hujung bulan Ogos. Jadi, semua yang ada nuff tu faham-faham la kan.

Ni screenshot nuff yang baru di cash out tadi.



NI GAMBAR SEBELUM CASH OUT



NI PULA SELEPAS CASH OUT ..

Kena tunggu sebulan lagi la nak dapat ni.. sabo jela..

Terima kasih kepada sepupu saya, yusufultraman yang perkenalkan nuffnang pada saya .

Apa pendapat otai2 sekalian ?? ok x?

Kepada rakan-rakan blogger lain . Jom la komen . Cerita sal cash out bulan ni ...

Okay la. setakat ni saja entri kali ni. Aku ni jenis kurang cakap kit. heeeeeeeeeee Sekadar kongsi pengalaman , terima kasih rakan-rakan blogger yang sudi singgah sini, peace...!!!!!! . Salam

2 comments

pucheh said... @ August 31, 2010 at 1:33 PM

saya baru jugak dgn nuffnang..tapi nak tanya..memang setiap hujung bulan kena cash out nuffnang ke??kalo tak cash out macamana??forward ke bulan depan ke atau burn??

SYAHIR said... @ August 31, 2010 at 1:41 PM

tq komen

jawapan:
kalau x cash out akan forward ke bulan seterusnya. Tujuan cash out hujung bulan supaya pihak nuffnang mudah untuk proses cash out kita.nuff ambik masa 30 hari untuk proses. So, tggu sebulan la baru dapat cek..

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics