Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , , , , , , , , , , » Iklan raya tv3 yang ditarik balik
| 5 comments ]
Share

salam saya ucapkan kepada semua pembaca sekalian, hari ni nak buat report sikit, bukan report polis ye. Tapi report mengenai keyword yang top buat masa sekarang. Mungkin ramai yang dah tahu. Tapi keyword ni belum didedahkan oleh mana2 blogger yang saya singgah lagi. Jadi, pada pagi yang hening ini ,tudia bukan main ayat. besa la ayat kena sedap ,bagi google indeks cepat2. he2.


KLIK PADA GAMBAR UNTUK NAMPAK DENGAN JELAS

Paparan gambar di atas tu menunjukkan keyword paling hangat pada masa ini ialah iklan tv3 ditarik balik. Tengok keyword tempatan dari malaysia. Acee, ayat macam buat report pulak. Memang la ,aku selalu kena buat laporan kertas kerja. Nak tulis blog pon kena tulis macam tu la. Kena amal yang betul ,takut tersasul masa buat report nanti . Tak pasal2 lecturer aku bising ,hehe. Ok ,sekian sahaja pendedahan saya pada hari ini. Jangan lupa yer , tambah keyword tadi dalam blog anda sebab ia keyword hot iaitu " iklan raya tv3 ditarik balik " . Lagi satu ,sebelum saya lupa, low competition dalam gambar di bawah tu menunjukkan keyword ni ,tak ramai lagi yang di guna oleh blogger lain.Jadi cepat2 la update blog anda dengan keyword ni. Sape2 yang belum jadi follower tu ,lebih baik follow siap2, jangan terlepas peluang pada masa akan datang untuk baca entri saya lagi pasal keyword ni. Dah la, tak nak tulis panjang2 ,nanti kesian korang nak baca berjela-jela. Ok. jom BW pulak ,salam hari raya daripada saya Syahir.

5 comments

Almy said... @ September 6, 2010 at 8:35 AM
This comment has been removed by the author.
Almy said... @ September 6, 2010 at 8:37 AM

a'ar, ada juga blog yang smpai cecah trafik 3 ribu unique visitor lagi tu...

Sini

DaHLia said... @ September 6, 2010 at 4:05 PM

bukan tak moh share... :D
tapi lupa nak snap keyword tu..

thanks Almy

ishak said... @ September 7, 2010 at 6:59 AM

bagus entry ni.apa nama website yg bro pakai utk check keyword di malaysia ni? thanks

SYAHIR said... @ September 7, 2010 at 7:13 AM

https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics