Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » Gambar proton inspira
| 1 comments ]
Share

Proton inspira ???? maksud ape ea? ramai yang tanya, ada yang kata nama kereta proton ni waja baru la,waja lancer la,waja convert la,macam2 aku dengar ,tapi proton dah putuskan nama kereta ni proton inspira, Harga dia mula-mula nak dekat RM 100k +++++, tapi last-last jadi RM 79k+++. Sape yang minat dan ada duit tu boleh la beli yer? Enjin dia aku pon xtau nak cerita cmne , sebab tak test drive lagi.. Tunggu yer aku buat review pasal enjin plak pada entry seterusnya. Bawah ni aku sertakan sedikit gambar proton inspira , tengok la puas2 yer? Nak tengok banyak gambar lagi??????????




Yang bawah ni ,lancer betul ,mitshubishi punya, boleh la bezakan yer yang mana proton inspira dan lancer.

1 comments

darkbatman said... @ October 13, 2010 at 10:52 PM

cun kan..tp prefer mitsubishi lg..heheee

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics