Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , , » BE KE-7 SELEPAS UPDATE SURVEY
| 4 comments ]
Share

Salam semua ,hari ni dah hari ke-3 aku dapat BE .Dah sebulan lebih tak dapat BE. Dulu tiap2 minggu 1 BE.Tapi selepas aku tak update survey selama sebulan, tak da BE langsung. Cuti-cuti ni disebabkan tak dak keja nak buat,so aku update survey dan selepas 2 hari dapat 2 BE ni,walaupun trafik aku masih dalam kategori ciput. 

Sebab tu la aku sensor earning yang ciput kat gambar bawah tu.Malu siot,haha. So, BE pon mcm siput la,hehe. Apa pun BE tetap BE ,cuma dapat merasa BE jela. Kira ok la dapat merasa.


p/s : Sapa yang dah lama x merasa BE tu boleh la rajin-rajin kan diri update survey, update la tiap-tiap mingggu,kalau rajin la,aku pon malas jugak nak update-update ni.

4 comments

Zairie Husin said... @ November 28, 2010 at 1:47 PM

dah x larat nak mengupdate dah survey tu.. huhu

darkbatman said... @ November 28, 2010 at 2:20 PM

gile laa dpt be. aie dh lame x dpt..hoho

hans said... @ November 29, 2010 at 3:10 AM

hahaha
dah update tak dapat2 pun
rindu tul nak merasa BE

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

kelhome said... @ November 29, 2010 at 5:45 PM

alor..ngapa tutup bab money tu..bukak la..nak tgk gak

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics