Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » » PENSYARAH WARGA ASING EDAR GANJA
| 1 comments ]
Share

YAHYA (kanan) menunjukkan sebahagian daripada 12 ketulan mampat ganja yang dirampas daripada seorang pensyarah wanita pada sidang akhbar di Seremban semalam.

Taktik seorang pensyarah wanita warga asing menyeludup ganja seberat 12.5 kilogram (kg) bernilai RM50,000 dengan menaiki sebuah bas ekspres terbongkar apabila dia ditahan di Plaza Tol Seremban di sini kelmarin.
 
Wanita yang merupakan pensyarah animasi sebuah kolej swasta di Cheras, Kuala Lumpur berusia 50 tahun itu ditahan pada pukul 5.30 pagi oleh sepasukan polis dari Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) negeri dan Bukit Aman.

Timbalan Ketua JSJN negeri, Deputi Supritendan Yahya Othman berkata, pihaknya terus menahan bas tersebut sebelum melakukan pemeriksaan pada sebuah beg pakaian yang dibawa suspek.

Memang susah nak percaya kan?? kerana nila setitik rosak susu sebelanga, pensyarah ni dah la warga asing ,lepas rosakkan nama baik pensyarah sebagai pendidik pulak di bumi malaysia ni. Ada ka patut?? memang tak patut, pada pendapat semua sebab pe perkara macam ni boleh berlaku? 

1 comments

darkbatman said... @ November 30, 2010 at 11:20 AM

gile la..dhla pensyarah pompuan lak 2.. aku ingatkan laki.. xtakot mati btol la..

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics