Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » » BAPA TANGKAP ANAK BUAT MAKSIAT
| 1 comments ]
Share

Seorang pelajar perempuan berusia 13 tahun yang baru selesai memadu kasih bersama teman lelakinya terkedu apabila ditangkap bapanya sendiri semasa memanjat tingkap bilik tidurnya untuk masuk ke rumahnya semula, dalam kejadian di Kampung Seberang Baruh, Selasa lalu.

Lebih mengejutkan, tangkapan pada jam 4.40 pagi itu membongkar rahsia gadis terbabit dirogol kekasihnya di sebuah rumah tumpangan di Pengadang Baru, Kuala Terengganu pada hari berkenaan. 

Ketua Polis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisioner Zamri Shamsuddin berkata, selepas didesak berkali-kali, mangsa mengaku mengikut kekasihnya ke rumah tumpangan itu sebelum diajak memasuki sebuah bilik dan dirogol suspek di dalam bilik berkenaan.

“Mangsa dihantar untuk menjalani pemeriksaan di Hospital Sultanah Nur Zahirah pada sebelah petang dan doktor mengesahkan mangsa dirogol,” katanya.

rujukan metro

Pada pandangan aku,memang patut pon bapa ni tangkap anak sendiri walaupun anak buat salah, memang kesalahan serius ni. tak boleh main-main lagi. Bapa ni mungkin cakap tiada maaf bagimu.Mungkin jela .

1 comments

khairunnisa ♥ said... @ December 17, 2010 at 12:42 PM

-__- hm, doakan ayahnya menerimanya. masih dalam tanggungan lagi. dan itu tanggungjawab seorang ayah ^__^

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics