Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , » GAMBAR REBECCA NUR ISLAM KAHWIN
| 2 comments ]
Share

SAH...Nor Azam dinikahkan oleh Muhamad di Sering Ukay, Ukay Perdana, malam tadi.
Nor Azam dinikahkan oleh Muhamad di Sering Ukay, Ukay Perdana, malam tad.Nak lihat banyak gambar REBECCA NUR ISLAM KAHWIN lagi?
KENANGAN...Rabecca bersama rakan baiknya, Umie  Aida.
KENANGAN...Rabecca bersama rakan baiknya, Umie Aida.
AMPANG: Dengan sekali lafaz, debaran Rabecca Nur Al-Islam Ahmad, 25, berakhir kerana kini sah menjadi milik lelaki pilihan hatinya, Nor Azam Sulaiman, 43.
Pernikahan pelakon jelita itu berlangsung di kediaman barunya di Sering Ukay, Ukay Perdana di sini, malam tadi.
Pasangan itu dinikahkan Penolong Pendaftar Nikah, Cerai dan Rujuk Masjid Ar Ridhuan, Ulu Klang, Muhamad Ibrahim dan diwalikan bapa Rabecca.

Pelakon itu menerima mas kahwin RM333.33 dan 13 dulang hantaran.Bagaimanapun, Rabecca yang anggun mengenakan baju pernikahan putih hasil sentuhan pereka fesyen terkenal, Calvin Thoo, merahsiakan jumlah wang hantaran diterima.


Nor Azam yang juga duda anak dua itu turut mengenakan baju Melayu rona sama sentuhan Calvin Thoo.

Rabecca yang ditemui selepas berlangsungnya majlis pernikahan itu berkata, dia gembira kerana semuanya berjalan lancar dan selamat bergelar isteri.


“Alhamdulillah, saya berasa tenang dan gembira. Cuma saya sedih kerana jika selama ini, saya tinggal bersama emak, tetapi sekarang menjalani hidup bersama suami. Bagaimanapun, saya agak lega kerana rumah emak tidak jauh dari rumah saya, jadi kami masih selalu dapat berjumpa.


“Jika saya ada sebarang aktiviti lakonan, saya akan tinggalkan Adam (Nor Adam Daniel - anak angkat) bersama emak kerana sejak kecil sampai sekarang, emak yang membelanya.


“Saya berdoa rumah tangga yang dibina ini berkekalan sehingga ke akhir hayat dan semoga Allah kurniakan kami zuriat yang ramai,” katanya.


Pasangan mempelai itu berbulan madu di London dan Paris selama dua minggu, pada 14 Februari ini-METRO

2 comments

Suhaimi Bin Mohd Said said... @ January 15, 2011 at 10:09 AM

agak2 dia akan adakan majlis dia kat JB x?...

Sufi Tshirt Printing said... @ January 15, 2011 at 10:56 AM

alaa...2 keping je..igt ada byk lagi..huhu

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics