Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , » KEPUTUSAN MAHARAJA LAWAK MINGGU 4
| 0 comments ]
Share

KEPUTUSAN MAHARAJA LAWAK MINGGU 4.Berikut adalah keputusan undian Maharaja Lawak minggu ke-4.Alex mendapat undian terendah dengan jumlah 28 peratus (%) manakala Jihan mendapat 29%, Man (31%), Amir (42%), kumpulan Balas (45%), kumpulan Jambu (53%), kumpulan sepah (54%), Nabil (58%) dan kumpulan Jozan mendapat 61%.Selepas empat minggu bertahan, peserta dari Sabah, Alex atau nama sebenarnya, Alexander Ahat, 30, telah meninggalkan pentas Maharaja Lawak selepas diumumkan tersingkir oleh juri tetap Mamat Khalid, Jumaat. Menurut Alex, dia gembira kerana bertahan selama empat minggu walaupun mengakui dirinya bukanlah seorang pelawak yang hebat.

Pada malam pertandingan tersebut, seperti biasa, Jozan, Jambu, Sepah dan Nabil berjaya membuatkan para penonton serta juri bergelak ketawa tanpa henti. Manakala persembahan balas kurang menyegat seperti minggu-minggu sebelumnya.

Sementara itu, Amir mendapat pujian daripada Mamat Khalid kerana dia berjaya mengubah persepsi juri yang merasakan dirinya bakal disingkir pada minggu ini.
Untuk melihat keputusan terkini maharaja lawak anda boleh klik sini

0 comments

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics