Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » » SINOPSIS SERUAN PULAU NAMI
| 0 comments ]
Share


Cerita seruan Pulau Nami ni dah ditayang Astro Prima pada 9 Disember lepas.Memang cerita ni berlakon di korea.Mungkin cerita ni diadaptasikan dari drama korea yang pertama mendarat di Malaysia iaitu Winter Sonta.
 
Sinopsis Seruan Pulau Nami

Drama Seruan Pulau Nami ini mengisahkan kehidupan Amira bersama anaknya, Wafi yang kemudian mengambil keputusan menyambung pelajaran di Korea.

Dia yang cuba melarikan diri daripada bekas suami, Hisham jatuh cinta dengan Razlan yang sebenarnya menganggap dia adalah Syafika iaitu adik kembar Amira.

Pelbagai konflik berlaku antara mereka hingga Syafika berdepan maut akibat menghidap penyakit barah otak. Amira berusaha meyakinkan Syafika antara dia dengan Razlan tidak mempunyai hubungan istimewa tetapi lelaki itu bersama Hisham masih menagih cintanya.

Drama bersiri Seruan Pulau Nami yang pertama produksi MW Entertainment Sdn Bhd, milik raja SMS, Mawi.

Menampilkan elemen cinta dan konflik, Mawi optimis drama bersiri sulungnya itu yang akan ditayangkan di saluran Astro Prima tidak lama lagi akan menjadi pilihan sesi keluarga.

Drama bersiri Seruan Pulau Nami 13 episod ditayangkan di Astro Prima pada 9 Disember 2010 bermula jam 4 petang.Ulasan aku,pulau yang paling famous di korea Pulau Jeju, meamng hebat pulau ni. Kalau dekat malaysia macam pulau langkawi la.Yang peliknya sebab pe cerita ni tak berlakon di Pulau jeju. hehe .Pulau jeju dah maju kot ,xda tempat untuk buat part yang sedih2. part ni kena guna tempat yang natural.0 comments

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics