Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » » GAMBAR BAKAL ISTERI KE-4 SALIH YAACOB
| 1 comments ]
Share

EMI...akui Salih berbeza berbanding lelaki lain
GAMBAR BAKAL ISTERI KE-4 SALIH YAACOB.EMI...akui Salih berbeza berbanding lelaki lain“Abang comel, saya paling suka hidung dia yang mancung kerana itu juga antara kriteria lelaki idaman saya,” kata bakal isteri keempat pelakon, pengacara dan penyampai radio Sinar FM, Salih Yaacob yang hanya mahu dikenali sebagai Emi, 24.Gadis manis dari Johor itu bakal disunting Salih, 50, sebagai suri hidupnya, sekali gus melengkapkan kuota poligami Salih yang sudah diamalkannya sejak puluhan tahun lalu.


BAHAGIA...Salih bersama tiga isterinya. 
 BAHAGIA...Salih bersama tiga isterinya. Majlis perkahwinan pasangan berkenaan dijangka berlangsung selepas Aidilfitri ini berikutan kesibukan Salih mengurus kerjayanya ketika ini selain mahu menyelesaikan beberapa urusan mahkamah berkaitan urusan kebenaran berpoligami.

Emi berkata, walaupun hidung Salih menjadi antara tarikan padanya, namun dia tidak menetapkan kelebihan fizikal sebagai teras utama memilih suami, sebaliknya keikhlasan dan sifat dalaman seseorang lelaki yang sentiasa diberi keutamaan dalam melayari bahtera rumah tangga.

“Rupa paras perkara kedua bagi saya, lebih penting sifat dalaman yang ada pada diri bakal suami dan saya nampak ciri-ciri itu ada pada abang, malah dia banyak mengajar dan membentuk saya menjadi insan baik dalam mendepani perjalanan hidup.

1 comments

LUNA LANUN said... @ May 12, 2011 at 9:37 PM

huiyyyooo!!! weewittt! bsungguh btul salih yaakob ni kumpull isteri. cantik2 plak tu wife dia.

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics