Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , , , » VIDEO TERLARANG | PARKIR ASMARA PASANGAN CURANG
| 1 comments ]
Share

TAK SENONOH...rakaman CCTV menunjukkan adegan berahi pasangan dalam kereta di tempat parkir terbabit.

Video terlarang suami isteri curang beraksi di parkir asmara. TAK SENONOH...rakaman CCTV menunjukkan adegan berahi pasangan dalam kereta di tempat parkir terbabit. Hanya dengan bayaran RM2 untuk sekali masuk, parkir sebuah pasar raya, di sini, tidak ubah seperti ‘parkir asmara’ apabila dijadikan sasaran suami dan isteri curang untuk melampiaskan nafsu ketika keluar dari pejabat pada waktu makan tengah hari.Mereka membawa kenderaan secara berasingan untuk mengelak gerak-geri dihidu kenalan atau keluarga masing-masing sebelum melakukan aksi terlarang di kawasan gelap di dalam kereta mereka. Difahamkan, walaupun waktu rehat hanya sejam, pertemuan singkat terbabit digunakan sebaik mungkin untuk melepaskan rindu.
Perkara itu didedahkan seorang kakitangan pasar raya berkenaan yang mengakui terkejut melihat gelagat suami dan isteri curang yang menjadikan parkir pasar raya itu untuk bermadu kasih.

Dia yang enggan dikenali berkata, bukti perlakuan tidak senonoh itu kerap kali disaksikannya bersama pekerja lain menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di setiap ruang tempat meletak kenderaan itu.Melalui CCTV ni lah terhasilnya video terlarang.

1 comments

ct N honey said... @ June 8, 2011 at 2:00 PM

kalau dah gatal tu, tak kira tempat nak buat perkara berdosa...
Kenapa Khairul Fahmi terlibat sama dalam penangkapan itu?

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics