Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , , » NORMAN HAKIM,MEMEY BEBAS TUDUHAN KHALWAT
| 0 comments ]
Share

Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini, pagi ini melepas dan membebaskan pelakon, Norman Hakim dan tunangnya, Memey daripada tuduhan berkhalwat tiga tahun lalu.Keputusan itu dibuat Hakim Syarie, Salehan Yatim.Norman atau nama sebenarnya Mohamed Norhakim Zaidon, 35, dan pelakon drama, Memey atau nama sebenarnya, Suhaizah Suhaimi, 23, didakwa berkhalwat di pejabat 4-1A, Jalan UP 1/2, Taman Ukay Perdana, Hulu Klang, jam 3 pagi, 30 Oktober 2008.

Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini, pagi ini melepas dan membebaskan pelakon, Norman Hakim dan tunangnya, Memey daripada tuduhan berkhalwat tiga tahun lalu.

Keputusan itu dibuat Hakim Syarie, Salehan Yatim.
Norman atau nama sebenarnya Mohamed Norhakim Zaidon, 35, dan pelakon drama, Memey atau nama sebenarnya, Suhaizah Suhaimi, 23, didakwa berkhalwat di pejabat 4-1A, Jalan UP 1/2, Taman Ukay Perdana, Hulu Klang, jam 3 pagi, 30 Oktober 2008.

Masing-masing didakwa mengikut Seksyen 29(1)(a) dan Seksyen 29(1)(b) Enakmen Jenayah Syariah Selangor 1995 yang memperuntukkan hukuman maksimum penjara dua tahun atau denda RM3,000 atau kedua-duanya, jika disabitkan kesalahan.

0 comments

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics