Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » » 10 BLOGGER TERBAIK MALAYSIA
| 10 comments ]
Share

Salam semua, tengah hari ni saya nak update mengenai 10 blogger terbaik malaysia. Pada pandangan saya memang banyak lagi blogger di luar sana yang terbaik. Cuma saya hanya dapat senaraikan 10 Blogger terbaik malaysia setakat ini. Di bawah tu saya ada buat rating 10 blogger terbaik malaysia

Jom lihat 10 Blogger Terbaik Malaysia :-

  1. Beautifulnara 
  2. Rotikaya 
  3. Oh Bulan 
  4. Papagomo 
  5. Blog Serius 
  6. Malaysia Chronicle 
  7. Paultan 
  8. Anak Sungai Derhaka 
  9. Kari Ngeri 
  10. Media Malaya
       Saya suka 10 blogger terbaik malaysia di atas kerana ia ada berbentuk santai , info yang baru dan tepat dan menggunakan lenggok bahasa yang agak rock. Selain itu. saya suka 10 blogger terbaik malaysia di atas kerana ia mesra seo dan mudah di cari di google. Entri dan tajuk menarik perhatian pembaca.

       Selepas ni saya akan update 10 rakan blogger terbaik malaysia saya pula. Sape yang nak saya list kat sini jadi la rakan blogger saya yer :).
Adakah anda semua setuju dengan list 10 blogger terbaik malaysia yang saya buat di atas?? Jika setuju klik like di bawah :)

10 comments

aynora nur said... @ January 22, 2013 at 4:51 PM

selamat berjaya...saya pun try jugak, yg penting cuba..

kamil salleh said... @ January 27, 2013 at 9:53 PM

Baguslah...cikgu dah masuk join sama2. Hrp2 dpt keputusan yang baik dlm contest ini nanti. Belum dicuba belum tahu. Semoga berjaya....

AUC said... @ February 16, 2013 at 7:35 PM

moga berjaya
memang tepat dah pilihan tu :)

Pinkbubblegumprincess said... @ February 16, 2013 at 11:43 PM

semoga berjaya... http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

al- lavendari said... @ February 21, 2013 at 8:49 AM

semoga berjaya !

cer singgah blog ini pulak .. kalau tak puas hati, wang anda tidak dikembalikan. hehe

http://al-lavendari.blogspot.com/

yastro said... @ February 24, 2013 at 1:17 PM

Semoga terus berjaya cikgu.....

10 Blogger Terbaik Malaysia

Muhamad anuar Marsib said... @ February 25, 2013 at 10:13 PM


10 Blogger Terbaik Malaysia yang disenaraikan di atas semuanya hebat-hebat belaka...

Contest ini akan berakhir tak lama lagi... Semoga entri ini dapat terus kekal berada di page pertama Google... good Luck... ;)

wazy said... @ February 25, 2013 at 11:27 PM

Selamat berjaya cikgu :-)

Nur Imans said... @ March 1, 2013 at 5:05 AM

salam cikgu. saya dtg ziarah.sy ada masukkan link entri seo ini dalam entri saya. salam perkenalan ye..:)-

dalamcantik.com said... @ May 11, 2013 at 5:52 PM

mai la join affiliate kita quairra dot com, tq

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics