Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , » GODAAN LICIK GADIS PINOY
| 1 comments ]
Share

JERAT... gadis Pinoy sedang mencari pelanggan kaya.
Muda, bergetah, memiliki tubuh gebu serta berwajah ala Sepanyol. Mungkin itu antara tarikan yang membuatkan sebilangan lelaki hidung belang cair dengan godaan gadis Filipina yang kini menjadi kegilaan warga kota sebagai pendamping malam mereka.Jika dulu, gadis dari negara jiran seperti Indonesia dan warga China menjadi rebutan kutu kelab malam, kini suasananya jauh berbeza. Lambakan gadis Filipina yang diberi jolokan Pinoy menggantikan tempat golongan itu di kelab malam sekitar ibu kota.

Entah apa istimewanya, gadis Pinoy mula menjadi tumpuan dan digemari sehingga ramai lelaki berkerjaya serta tebal poket hanyut dan terpedaya dengan mereka yang hanya mahu mengikis wang.
Berdasarkan maklumat diperoleh daripada lelaki dikenali sebagai Rizal, 41, yang mendedahkan kebanjiran gadis Filipina, wartawan Metro Ahad cuba mencari kebenaran mengenai dakwaan itu.

Hakikatnya, mereka bukan saja mudah diajak berhibur ketika ditemui di kelab malam, malah boleh dibawa ke ranjang dengan bayaran tertentu yang jauh lebih murah jika kena caranya.

Rizal berkata, berbeza dengan pelayan pelanggan (GRO), gadis Pinoy biasanya tidak mengharapkan lelaki untuk mendapatkan khidmat seks terlebih dulu, sebaliknya lebih suka berhibur dan dibelanja minum arak.
“Kalau GRO, kita panggil je duduk bersama memang dah kena keluar duit, lepas tu ajak kita sewa bilik (hotel) dan bayar dia. Semua nak cepat dan mereka cuma mahukan duit.

“Namun gadis Pinoy berbeza, iaitu cara mereka kikis duit lelaki lebih halus. Berkenalan dulu, lepas tu bila dah jadi macam kawan baru dia goda (ke ranjang),” katanya.
Rizal yang juga peniaga mula terjebak dengan penangan gadis Pinoy sejak 2010 disebabkan pengaruh rakan.

Dia berkenalan dengan gadis Filipina yang dikenalinya sebagai Dessy dari Wilayah Batangas.

Perkenalannya dengan Dessy tidak hanya berakhir di ranjang, sebaliknya turut menjadi perempuan simpanannya.

“Walaupun tak fasih cakap Melayu, mereka pandai layan lelaki. Sebab itu saya ‘simpan’ Dessy. Bagaimanapun, hubungan kami berakhir sebulan lalu.

“Dessy tiba-tiba menghilangkan diri. Baru saya sedar dia sebenarnya hanya mahu mengikis wang saya, entah berapa banyak duit saya habis ketika bersamanya,” katanya.

Menurut Rizal, kebanyakan gadis Pinoy mudah ditemui di kelab malam di ibu kota, selain pusat urut.

Tinjauan Metro Ahad mendapati beberapa pemandu teksi turut meletakkan kenderaan sehingga menghalang lalu lintas di sekitar kawasan itu dan berlagak seperti ‘bapa ayam’ kerana merekalah yang menghantar pasangan yang ingin memadu asmara ke hotel.

Hampir setiap ceruk kelab malam itu dipenuhi gadis Filipina dan mereka mundar-mandir di sekeliling pusat hiburan itu untuk mencari mangsa.

Begitupun, bukan mudah mendekati gadis Pinoy kerana mereka pemilih dan hanya mahu mendampingi lelaki banyak duit.

Berdasarkan pemerhatian, selain orang tempatan, gadis Pinoy turut menjadikan mat salih sebagai sasaran mereka.

Jika berpeluang berbual, mereka akan cuba mengorek sebanyak mungkin maklumat mengenai kerjaya dan memastikan pasangan yang mereka pilih ada banyak wang.

Wartawan Metro Ahad sempat berbual dengan lelaki yang hanya memperkenalkan dirinya sebagai Azli dan bertanya mengapa gadis Pinoy sungguh diminati.

“Kalau dibandingkan dengan wanita bangsa lain, Pinoy lagi hebat dan kelas. Sebagai wanita, fizikal mereka lengkap, sekali gus mudah memikat lelaki miang,” kata Azli.

Sepanjang berbual, Azli teruja menceritakan kehebatan gadis Pinoy. Ditanya adakah dia memiliki wanita simpanan di kalangan gadis Filipina, Azli menafikannya.

Ikuti perbualan lanjut wartawan bersama Azli.

Soalan (S): Kenapa tak ambil jadi wanita simpanan? Jawapan (J): Saya tak suka komitmen dan bukan selalu datang sini. Cukup untuk berhibur suka-suka dan belanja mereka ‘minum’ (arak).

S: Belanja minum saja? J: Taklah... kalau berkenan saya bawa ke hotel, ‘one night stand’ (melakukan hubungan seks satu malam) saja cukuplah. Datang lain hari boleh ambil Pinoy lain pulak.

S: Bayar tak? J: Eh... mana ada free (percuma), kena bayarlah.

S: Berapa (bayaran)? J: Paling murah RM150, paling mahal dalam RM300. Tak tentu.

S: Kenapa macam tu pulak? J: Biasanya kalau datang awal sekitar jam 10 malam ke atas, mereka minta mahal tetapi bila lewat sikit boleh bayar murah. Kalau dah biasa dengan mereka, boleh main tarik tali.

S: Selain seks, apa yang hebat sangat dengan mereka? J: Pinoy ni ramai yang cantik, manja dan pandai menghibur lelaki. Bab layan lelaki, mereka memang terbaik.

Rizal juga berkata, sejak kebelakangan ini ramai lelaki, terutama yang berusia, menjadi mangsa gadis Pinoy.

“Yang boleh saya katakan, mereka sungguh licik mengikis wang. Mereka tidak minta untuk duit poket, tetapi banyak habiskan untuk joli.

“Ketika berjoli, kita tidak sedar wang habis dikikis, dan sebahagian lagi sudah masuk ke dalam poket mereka,” katanya.

1 comments

NURUL AINI NORAZMAN said... @ September 18, 2011 at 7:07 PM

pemandu teksi pon sama tlong menolong rupanya,.huhu

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics