Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , , , , » DANGDUT KOLAM PANCING LEMBAH KLANG
| 1 comments ]
Share

TERTUTUP... premis karaoke dangdut yang dipercayai turut menyediakan khidmat GRO (dalam bulatan).
Dangdut kolam pancing,mengail ikan di darat. TERTUTUP... premis karaoke dangdut yang dipercayai turut menyediakan khidmat GRO (dalam bulatan). Bagi mendapat lesen keluar rumah daripada isteri, mereka memberi alasan pergi mengail di sebuah kolam pancing di Lembah Klang.Bagaimanapun, pada masa sama segelintir warga emas terbabit sebenarnya menyelam sambil minum air apabila turut menikmati belaian pelayan pelanggan (GRO) di pusat karaoke dangdut bersebelahan kolam berkenaan.

Lebih mengejutkan, siasatan Metro Ahad (MA) mendapati GRO yang kebanyakannya dalam lingkungan usia 30-an hingga 50-an itu turut boleh dibawa hingga ke bilik tidur berdasarkan rundingan kedua-dua pihak.

Bagaimanapun, GRO dangdut berkenaan hanya akan disediakan pada hari tertentu dipercayai bagi mengelak aktiviti tidak bermoral itu dihidu pihak berkuasa.


Berbanding kebanyakan pusat hiburan lain yang menawarkan wanita bergetah, premis yang beroperasi seawal jam 5 petang sehingga awal pagi ini pula menampilkan beberapa kelainan dengan kehadiran pelayan pelanggan wanita tempatan yang ada antaranya layak digelar nenek.Nasib baik la memancing ni bukan hobi aku. Isteri-isteri berdekatan klang tu sila pantau suami anda sama ada memancing atas darat or dalam air. :)

1 comments

Anonymous said... @ December 16, 2012 at 12:17 PM

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics