Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

Home » , » TEMPOH TEBUS REBAT TELEFON RM200 3 BULAN
| 0 comments ]
Share

TEMPOH TEBUS REBAT TELEFON RM200 3 BULAN. Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) melanjutkan tempoh penebusan rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia (PKB) dari sebulan kepada tiga bulan, bermula semalam.


Pengerusi SKMM, Datuk Mohamed Sharil Tarmizi, berkata berikutan itu mereka yang mendaftar dan menerima pengesahan pada awal Januari lalu, tidak perlu mendaftar semula kerana tempoh berkenana dilanjutkan.

“Kami kini dalam proses menghantar emel kepada semua yang mendaftar bagi memaklumkan perkembangan terbaru ini,” katanya dalam kenyataan kepada BH, semalam.
Kami kini dalam proses menghantar emel kepada semua yang mendaftar bagi memaklumkan perkembangan terbaru ini," Datuk Mohamed Sharil Tarmizi, Pengerusi SKMM

Beliau menambah, syarikat telekomunikasi dan wakil penjual yang dilantik juga sudah dimaklumkan mengenai lanjutan tempoh itu.

Sejak dilancarkan 1 Januari lalu, Skim Pakej Komunikasi Belia menerima pendaftaran lebih 440,000 belia berusia 21 hingga 30 tahun, dengan hampir 60,000 daripadanya membeli telefon pintar baru daripada lebih 4,500 wakil penjual seluruh negara yang menawarkan 70 model telefon pintar.

0 comments

Post a Comment

 
Real Time Web Analytics